Σύλληψη για 37,5 kg κάνναβης: Ήταν κρυμμένα σε θαμμένο ντεπόζιτο - Πώς εντόπισαν τον 55χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Σύλληψη για 37,5 kg κάνναβης: Ήταν κρυμμένα σε  θαμμένο ντεπόζιτο - Πώς εντόπισαν τον 55χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, η ΥΚΑΝ, προχώρησε στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης, καθώς και στη σύλληψη 55χρονου άνδρα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάφου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν τον 55χρονο για έλεγχο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός περίπου κιλού.

Νωρίτερα, ο ύποπτος είχε θεαθεί σε ανοικτό χώρο (χωράφι) να σκάβει στο έδαφος και να παραλαμβάνει τη συγκεκριμένη συσκευασία.

Ακολούθησε έρευνα στην περιοχή, όπου εντοπίστηκε θαμμένο στο έδαφος ένα ντεπόζιτο, το οποίο περιείχε άλλες 29 συσκευασίες, που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη.

Συνολικά, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 κιλών και 451 γραμμαρίων περίπου.

Ο 55χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE