Ηράκλειο: Στις 16 Μαρτίου το 40ημερο μνημόσυνο του Άγγελου - «Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους μας για όσα πέρασες»

Ηράκλειο: Στις 16 Μαρτίου το 40ημερο μνημόσυνο του Άγγελου - «Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους μας για όσα πέρασες»

Στις 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 40ημερο μνημόσυνο για τον 3χρονο Άγγελο που έχασε τη ζωή του μετά την κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η οικογένεια, φίλοι και πολίτες που συμπαραστάθηκαν στον πόνο των γονιών του, θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν τη μνήμη του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 8:30 το πρωί.

Η ανακοίνωση του μνημοσύνου έγινε με λόγια που αγγίζουν τις ψυχές όλων:

«Ψυχούλα μας, να ξέρεις πως δεν σε ξεχάσαμε. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, γιατί έγινες το παιδί όλου του κόσμου, που σε αγάπησε πραγματικά. Καλό σου παράδεισο, μαζί με τους αγγέλους σαν εσένα. Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους μας για όσα πέρασες»

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE