Στα «μαύρα» οι Βρυσούλλες: «Έσβησε» ο 40χρονος Αντώνης - Συγκλονίζουν οι φίλοι του - «Πιάνω τηλέφωνο να μου πουν ότι εν ψέματα»

Στα «μαύρα» οι Βρυσούλλες: «Έσβησε» ο 40χρονος Αντώνης - Συγκλονίζουν οι φίλοι του -  «Πιάνω τηλέφωνο να μου πουν ότι εν ψέματα»

Θλίψη σκόρπισε στις Βρυσούλλες και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου η είδηση θανάτου του 40χρονου Αντώνη Κασενίδη.

Ο Αντώνης Κασενίδης έφυγε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης καταλείποντας σύζυγο και τρία παιδιά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του, ενώ οι αναρτήσεις φίλων του συγκλονίζουν!!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE