Στην εντατική 71χρονος: Οδηγούσε escooter και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Στην εντατική 71χρονος: Οδηγούσε escooter και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 71 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη την περασμένη Τρίτη, στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε χθες Τετάρτη, στο Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας.

Ο 71χρονος άντρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε χθες Τετάρτη, από οικείο του 71χρονου, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου, ενώ ο 71χρονος διακινείτο με συσκευή προσωπικής κινητικότητας – escooter, σε χώρο στάθμευσης υποστατικού στη Λευκωσία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 56 ετών.

Στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 71χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE