Καταδίωξη στη Λάρνακα: Προσπάθησαν να διαφύγουν και έπεσαν σε γκρεμό - Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Καταδίωξη στη Λάρνακα: Προσπάθησαν να διαφύγουν και έπεσαν σε γκρεμό - Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 53 χρονών προσπάθησαν να διαφύγουν απο τις Αρχές γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. 

Τα Μέλη της Αστυνομίας τους έκαναν σήμα να σταματήσουν και τα δύο πρόσωπα δεν συμμορφώθηκαν.

Οι αστυνομικοί αφού καταδίωξαν το όχημα που επέβαιναν οι δύο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσαν σε γκρεμό ύψους 4 μέτρων.

Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 53χρονος έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή περιουσίας καθώς στο όχημα εντοπίστηκαν πιστωτικές κάρτες και μπαταρίες φορτηγών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE