Ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό – Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Ζημιές και σε όχημα

Ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό – Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Ζημιές και σε όχημα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 22 περιστατικά, 8 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 18:06 ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε χαρτική ύλη σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, στη Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε το ιδιωτικό όχημα.

Επηρεάστηκε επίσης και δεύτερο όχημα με ελαφριές ζημιές στο πίσω μέρος. ´

Ένα άτομο (γυναίκα) η οποία εισέπνευσε καπνό μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο από τα μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τα μέλη της Πυροσβεστικής, έκαναν χρήση αναπνευστικών συσκευών για είσοδο στο υπόγειο και η πυρκαγιά κατασβέστηκε με σωλήνες νερού.

Τα αιτία διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE