Θρήνος στο Παραλίμνι: Πέθανε ο Αντώνης Κασενίδης - Ήταν μόλις 40 ετών - Δείτε φωτογραφία του

Θρήνος στο Παραλίμνι: Πέθανε ο Αντώνης Κασενίδης - Ήταν μόλις 40 ετών - Δείτε φωτογραφία του

Στα μαύρα ντύνεται το Δημοτικό Διαμέρισμα Αχερίτου μετά το θάνατο του 40χρονου Αντώνη Κασενίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Αντώνης έφυγε απο τη ζωή χθες, Πέμπτη 20/2/25.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 21/02/2025, η ώρα 3.30μ.μ. απο τον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Προσφυγικό Συνοικισμό Αγ.Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

«Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αχερίτου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Κασενίδη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία η μνήμη του»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE