Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου

Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου

Παραιτήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, από την υπόθεση διερεύνησης των αιτιών θανάτου του 39χρονου ψυχολόγου Βασίλη Καλογήρου η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, όπως επιβεβαίωσε η ίδια στο protothema.gr.

Ουσιαστικά η κυρία Λεονταρή υπέβαλε αίτημα εξαίρεσής της από την υπόθεση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση και ποιο αιτιολογικό επικαλείται στην αίτησή της.

Η κυρία Λεονταρή ήταν η μία εκ των δύο ιατροδικαστών του Δημοσίου στην υπόθεση, ενώ και η οικογένεια είχε ορίσει από την πλευρά της, τεχνικό σύμβουλο.

Την παρουσία της κυρίας Λεονταρή στην υπόθεση είχε σχολιάσει δυσμενώς σε ανάρτησή της, η κυρία Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών. Οι λόγοι που οδήγησαν την κυρία Λεονταρή στην απόφασή της παραμένουν άγνωστοι.

Η Μαρία Καρυστιανού έκανε την Τρίτη, ανάρτηση στο Χ σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου σε λόφο στον Τύρναβο. Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών, στην ανάρτησή της άφησε αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.

«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη. Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

karystianou-anartisi-1



Λίγο αργότερα, η ιατροδικαστής απάντησε στην Μαρία Καρυστιανού με δική της ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Για όσα από το πρωί τρέχουν σε αναρτήσεις στο διαδύκτιο και που εγώ πληροφορήθηκα μετά το τέλος της διερεύνησης του περιστατικού μας το μόνο που μπορώ να πω στους φίλους μου είναι ότι τυπικά και ηθικά είμαι εντάξει νιώθοντας όμως απέραντη απογοήτευση και θλίψη!!».

Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου


ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE