Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των έξι ομήρων που θα απελευθερωθούν από τη Χαμάς το Σάββατο

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των έξι ομήρων που θα απελευθερωθούν από τη Χαμάς το Σάββατο

Η Χαμάς ανακοίνωσε τα ονόματα των έξι ομήρων που θα απελευθερωθούν αύριο Σάββατο. Θα είναι οι τελευταίοι εν ζωή όμηροι που θα απελευθερωθούν κατά την πρώτη φάση εφαρμογής της συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Πρόκειται για τους: Ελίγια Κοέν, Ομερ Σεμ Τοβ, Ταλ Σοχάμ, Ομερ Βένκερτ, Χισάμ αλ-Σάγεντ και Αβέρα Μενγκίστο.

Ο Χισάμ αλ-Σάγεντ και ο Αβέρα Μενγκίστο είναι πολίτες που εισήλθαν στη Λωρίδα της Γάζας πριν από δέκα χρόνια και κρατούνται έκτοτε.

Τρεις είναι νεαροί που απήχθησαν από το πάρτι Nova και ο τέταρτος είναι πατέρας τριών παιδιών που απήχθη από το κιμπούτς Μπε'ερί, όπου επισκεπτόταν τους γονείς της γυναίκας του.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE