Αστυνομικός τσέπωσε πορτοφόλι! Έπαιξε πελλόν και δεν το κατέγραψε στο ημερολόγιο - Πώς τον κατάλαβαν

Αστυνομικός τσέπωσε πορτοφόλι! Έπαιξε πελλόν και δεν το κατέγραψε στο ημερολόγιο - Πώς τον κατάλαβαν

Αστυνομικός έκλεψε πορτοφόλι που του παρέδωσαν πατέρας και κόρη οι οποίοι το βρήκαν πεταμένο στο δρόμο.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στις 30/12/2011 γύρω στα μεσάνυκτα, πατέρας μαζί με την 16χρονη του κόρη εντόπισαν πορτοφόλι στην άκρη του δρόμου ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Προς τιμήν τους αποφάσισαν να επισκεφτούν τον αστυνομικό σταθμό ώστε να παραδώσουν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε ποσό αξίας 370 ευρώ!

Ο πορτοφολάκιας αστυνομικός στην Πάφο φαίνεται να έπαιξε πελλόν όπως λέμε στην κυπριακή και δεν κατέγραψε το περιστατικό στο ημερολόγιο με αποτέλεσμα να τσεπώσει τα 370 ευρώ.

Δυστυχώς όμως για τον αστυνομικό ο πολίτης που εντόπισε το πορτοφόλι επισκέφτηκε δυο μέρες αργότερα τον σταθμό για να ενημερωθεί κατά πόσο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του.

Έτσι, φανερώθηκε η απάτη στην οποία είχε προβεί ο αστυνομικός.

Το πρωτόδικο Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE