Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δύσκολο έργο» η η διαλεύκανση των αιτιών - Τη Δευτέρα η παράδοση του πορίσματος

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δύσκολο έργο» η η διαλεύκανση των αιτιών - Τη Δευτέρα η παράδοση του πορίσματος

Εντατικές είναι οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού γύρω από τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στην οικία της πενταμελής οικογένειας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη Λεμεσό.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη βάση και των δεδομένων που καταγράφονται στην προκαταρκτική έκθεση της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, που παραλήφθηκε, το πρωί της Πέμπτης, από τους ανακριτές.

Μεθαύριο, Δευτέρα, αναμένεται να παραδοθεί στην Αστυνομία και η έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της, Ανδρέας Κεττής, ο οποίος υπέδειξε ότι η διαλεύκανση των αιτιών είναι ένα δύσκολο έργο, δεδομένης της ολοκληρωτικής καταστροφής που υπέστη η κατοικία.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων των ανακριτών του ΤΑΕ, θα συνταχθεί έκθεση γεγονότων, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις εκθέσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, καταθέσεις, μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν συλλεχθεί και ο φάκελος της υπόθεσης θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE