Τέθηκε υπό κράτηση 30χρονο για τον εμπρησμό οχήματος 70χρονου στη Λεμεσό

Τέθηκε υπό κράτηση 30χρονο για τον εμπρησμό οχήματος 70χρονου στη Λεμεσό

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 20 Φεβρουαρίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος συνελήφθη χθες Παρασκευή, έπειτα από εξασφάλιση μαρτυρίας εναντίον του, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η φωτιά στο όχημα, που καταστράφηκε ολοσχερώς, εκδηλώθηκε ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 70χρονου ιδιοκτήτη του. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε άλλα δύο αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση.

Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE