Ρωσία: Στο Ιράν την Τρίτη ο Λαβρόφ - Στο τραπέζι οι εξελίξεις στη Συρία

Ρωσία: Στο Ιράν την Τρίτη ο Λαβρόφ - Στο τραπέζι οι εξελίξεις στη Συρία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα επισκεφθεί το Ιράν την Τρίτη για να συζητήσει για τις εξελίξεις στη Συρία με τον Ιρανό ομόλογό του, μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Η Ρωσία και το Ιράν ήταν οι βασικοί σύμμαχοι του ανατραπέντος προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί «στην κατάσταση των διμερών σχέσεων καθώς και στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Εσμαήλ Μπαγαεΐ σε δήλωσή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE