Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 32χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 32χρονο Μενέλαο Χριστοδουλίδη, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος εντός της οικίας, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στη Λεμεσό: Σε κλίμα βαθύτατου πένθους η κηδεία της μητέρας και των τριων παιδιών - «Άγγιξαν τόσο τις ψυχές μας...»

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι, σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE