Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 32χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 32χρονο Μενέλαο Χριστοδουλίδη, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος εντός της οικίας, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στη Λεμεσό: Σε κλίμα βαθύτατου πένθους η κηδεία της μητέρας και των τριων παιδιών - «Άγγιξαν τόσο τις ψυχές μας...»

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι, σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE