Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα: Μεθυσμένος οδηγός έβαλε τον 4χρονο γιο του στο τιμόνι - Προκάλεσε τροχαίο

Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα: Μεθυσμένος οδηγός έβαλε τον 4χρονο γιο του στο τιμόνι - Προκάλεσε τροχαίο

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 4χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο, που σημειώθηκε στη Γαστούνη Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είχε βάλει τον 4χρονο γιο του να οδηγήσει, κρατώντας τον στην αγκαλιά του. Οι επικίνδυνες αυτές συνθήκες φαίνεται πως προκάλεσαν το τροχαίο από το οποίο τραυματίστηκαν τόσο ο πατέρας όσο και ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταναλώσει αλκοόλ πολύ παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Πιο συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη το ανήλικο τέκνο του, ηλικίας τεσσάρων ετών, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο ελαφρύς τραυματισμός των δυο οδηγών και του ανήλικου.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.