Εκλογές στη Γερμανία: Συγχαρητήρια ΠτΔ στον Φρίντριχ Μερτς για τη «σημαντική νίκη»

Εκλογές στη Γερμανία: Συγχαρητήρια ΠτΔ στον Φρίντριχ Μερτς για τη  «σημαντική νίκη»

Συγχαρητήρια στον ηγέτη της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας, Φρίντριχ Μέρτς, εξέφρασε την Κυριακή το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στη χώρα.

Σε ανάρτησή του στο Χ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έγραψε: "Συγχαρητήρια Φρίντριχ Μέρτς για αυτή τη σημαντική νίκη, σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, για την Ένωσή μας".

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τον κ. Μερτς τον περασμένο μήνα, στο περιθώριο του Άτυπου Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Βερολίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.