Video: Η ιδιοκτήτρια του «Harry Potter Airbnb» αηδίασε με αυτά που άφησαν πίσω οι τελευταίοι επισκέπτες

Video: Η ιδιοκτήτρια του «Harry Potter Airbnb» αηδίασε με αυτά που άφησαν πίσω οι τελευταίοι επισκέπτες

Η ιδιοκτήτρια ενός θεματικού Airbnb έπαθε «πλάκα» όταν μπήκε στο διαμέρισμα και είδε σε τι κατάσταση είχαν αφήσει τον χώρο οι τελευταίοι επισκέπτες της.

Δείχνοντας τις εκτεταμένες ζημιές σε ένα βίντεο στο TikTok η ιδιοκτήτρια, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα homelea.stays, αποκάλυψε ότι το διαμέρισμα με θέμα τον «Χαρι Πότερ» είχε καταστραφεί εντελώς από τους πρόσφατους επισκέπτες και χρειαζόταν απεγνωσμένα κάποια υπερφυσική βοήθεια καθαρισμού.

Στο viral κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί 6 εκατομμύρια φορές, φαίνονται τα σπασμένα έπιπλα, οι λερωμένοι καθρέφτες, η κατεστραμμένη τηλεόραση και ένα από τα κρεβάτια πλήρως καλυμμένο με καφέ λεκέδες. Η ίδια εξήγησε ότι οι επισκέπτες είχαν κλείσει το διαμέρισμα από το booking.com και δεν έχει ιδέα πόσοι και ποιο είναι.

«Πριν από λίγες ημέρες μπήκα στο διαμέρισμά μου για να το καθαρίσω και ήρθα αντιμέτωπη με αυτή τη φρικτή σκηνή», εξηγεί το voiceover.

«Κάποιος έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι μας, κυριολεκτικά κατέστρεψε όλο το μέρος. Τα πράγματα είναι όλα εκτός θέσης, η τηλεόραση έχει σπάσει και έχει χυθεί κάτι σαν χλωρίνη πάνω της. Λεκέδες σε όλο το πάτωμα, πιτσιλιές Fanta σε όλους τους τοίχους και το περβάζι του παραθύρου».

«Αυτό ήταν φτιαγμένο για οικογένειες και παιδιά», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια. «Τώρα πρέπει να το κλείσουμε μέχρι να είναι ξανά ασφαλές».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE