Συγκλονιστικό: O Ζήνων Στυλιανίδης έπαιζε μπάλα, την ώρα που η αδελφή του πέθαινε...

Συγκλονιστικό: O Ζήνων Στυλιανίδης έπαιζε μπάλα, την ώρα που η αδελφή του πέθαινε...

Μία συγκλονιστική ιστορία έλαβε χώρο στην Αγγλία, καθώς ο Αγγλοκύπριος παίκτης της ομάδας Νέων της Τότεναμ έπαιζε σε ματς την ώρα που η αδερφή του «έσβηνε» από την επάρατη νόσο.

Μία ακόμα ιστορία ήρθε να μας αποδείξει την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Ο Ζένον Στιλιανίδης, παίκτης της ομάδας νέων της Τότεναμ, αποφάσισε πως έπρεπε να παίξει στο ματς εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα, ακόμα κι όταν ενημερώθηκε από την μητέρα του ότι η αδερφή του μπορεί και να έχανε την ζωή της κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο νεαρός άσος είχε φροντίσει πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο γήπεδο να αποχαιρετήσει την αδερφή του, ενώ πριν ξεκινήσει ο αγώνα της είχε πει από το τηλέφωνο τα όσα ένιωθε για εκείνη. Τελικώς η αδερφή του Ζένον «έσβησε» στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ταλαντούχος χαφ έγραψε τα εξής συγκινητικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE