Ρετρό Video: Η πρώτη φορά που έγινε ο διαγωνισμός της «Πελλόμασκας» στη Λεμεσό

Ρετρό Video: Η πρώτη φορά που έγινε ο διαγωνισμός της «Πελλόμασκας» στη Λεμεσό

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, ο καθιερωμένος χορός που γίνετε στη Λεμεσό, κάθε Τρίτη πριν από τα καρναβάλια. Το συγκεκριμένο καρναβαλίστικο έθιμο, περιλαμβάνει τον γνωστό διαγωνισμό της «Πελλόμασκας» όπου, οι πιο έξυπνες μάσκες βραβεύονται για την φαντασία που βάζουν στην στολή τους.

Με αυτή την ευκαιρία, χρήστης του διαδικτύου ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρετρό βίντεο από την μακρινή τσικνοπέμπτη του 1993 στη Λεμεσό όπου για πρώτη φορά διοργανώθηκε εκδήλωση με πελλόμασκες, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό και γίνεται κάθε χρόνο.

Δείτε το ρετρό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE