Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Η μητέρα και η αδερφή της αδικοχαμένης Μαρίας χρειάζονται βοήθεια - Αυτές είναι οι ανάγκες

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Η μητέρα και η αδερφή της αδικοχαμένης Μαρίας χρειάζονται βοήθεια - Αυτές είναι οι ανάγκες

Μια τραγωδία την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ η Κύπρος, καθώς μητέρα, πατέρας και τρία παιδιά, βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία τους.

Ως εκ θαύματος γλίτωσε η οικογένεια της αδερφής και του αδερφού της αδικοχαμένης μητέρας.

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εθελοντικής Προσφοράς «Σταγόνα Αγάπης», δημοσίευσε νέες ανάγκες για την αδερφή και μητέρα της Μαρίας, οι οποίες φιλοξενούνται προσωρινά σε υποστατικό μέχρι η οικία τους να καταστεί κατοικήσιμη.

«Για την κάλυψη των αναγκών της μητέρας καί αδερφής, της αδικοχαμένης Μαρίας που έχασε την ζωή της μαζί με τα 3 παιδιά καί τόν σύζυγό της από πυρκαγιά πριν λίγες μέρες στην Λεμεσό, ζητάμε οποίος μπορεί να βοηθήσει με γυναικείο ρουχισμό χρώματος μόνο μαύρα size small καί xlarge. Έχει μαζευτεί ρουχισμός αλλά δυστυχώς λόγο πένθους είναι μόνο χρωματιστά».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE