Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου – Γεραπετρίτη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου – Γεραπετρίτη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Κόμπος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιώργο Γεραπετρίτη, για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, σύμφωνα με ανάρτηση του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα «Χ».

Η συνομιλία έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο κ. Γεραπετρίτης με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, όπου το Κυπριακό αποτέλεσε μέρος της ατζέντας των συζητήσεων, ενόψει και της επικείμενης διευρυμένης συνάντησης.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον κ. Γκουτέρες, είχε αναφέρει ότι το Κυπριακό συζητήθηκε εκτενώς, ενώ επεσήμανε και τη σημασία της ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τον Μάιο, στο πλαίσιο της οποίας θα διοργανωθούν σχετικές δράσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE