Γεραπετρίτης: Ενημέρωσε τον Κόμπο για συνάντησή του με ΓΓ ΟΗΕ

Γεραπετρίτης: Ενημέρωσε τον Κόμπο για συνάντησή του με ΓΓ ΟΗΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ενημέρωσε τον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Κόμπο, για τη συνάντησή του με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία την Τετάρτη, αναφέρει ενημέρωση από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του, οι κύριοι Γεραπετρίτης και Κόμπος συζήτησαν για τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών αλλά και τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE