Video: Άστεγος έφτιαξε αυτοσχέδιο «σπίτι» κάτω από την αποβάθρα στον μόλο στην Λεμεσό

Video: Άστεγος έφτιαξε αυτοσχέδιο «σπίτι» κάτω από την αποβάθρα στον μόλο στην Λεμεσό

Εικόνες ντροπής για την Κυπριακή κοινωνία, αντίκρυσαν πολίτες, όταν εντόπισαν άστεγο να έχει φτιάξει αυτοσχέδιο «σπίτι» στα βράχια, στην παραλία κάτω από την αποβάθρα στον μόλο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, κάτοικος Λεμεσού εντόπισε τον άστεγο, ειδοποίησε τις Αρχές ωστόσο, όπως ισχυρίζεται δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν «Δεν ξέρω πώς οι Αρχές δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν. Τους ειδοποιήσαμε και πήγαν να μας βγάλουν ψεύτες, γι αυτό αναγκάστηκα να βγάλω ντοκουμέντα», ανέφερε στην εκπομπή πολίτης.

Δείτε το βίντεο :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE