Λήξη συναγερμού: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Λήξη συναγερμού: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Εληξε ο συναγερμός και οι εργασίες επανάρχισαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καθώς από τις έρευνες μετά το τηλεφώνημα για βόμβα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Χρυσοστόμου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «γύρω στις 8.45 το πρωί λήφθηκε στο τηλεφωνικό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, τηλεφώνημα για βόμβα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Το κτίριο εκκενώθηκε και ακολουθήθηκε συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ισχύει για τέτοιου είδους περιστατικά».

Πρόσθεσε ότι «στον χώρο μετέβησαν πυροτεχνουργοί, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και άνδρες αρμόδιων Υπηρεσιών οι οποίοι προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις, με τη συμμετοχή και ανιχνευτικών σκύλων. Από τις έρευνες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν γύρω στις 10.30, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε επιλήψιμο, ο κόσμος εισήλθε στο κτίριο και οι εργασίες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επανήρχισαν κανονικά".

Σημείωσε ακόμα ότι «η Αστυνομία θα προχωρήσει στη διερεύνηση για το τηλεφώνημα που λήφθηκε και αναφερόταν στην τοποθέτηση βόμβας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Συγκεκριμένα οι έρευνες θα συνεχιστούν προς εντοπισμό του προσώπου που έκανε το τηλεφώνημα»

Δείτε φωτογραφίες απο το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE