Μάχη για τη ζωή δίνει 16χρονος ύστερα από χρήση ναρκωτικών

Μάχη για τη ζωή δίνει 16χρονος ύστερα από χρήση ναρκωτικών

Ανήλικος Ελληνοκύπριος, 16 χρόνων, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, πιθανότατα ύστερα από χρήση ναρκωτικών.

Ο 16χρονος είναι διασωληνωμένος, με πολλά τραύματα, όπως επισκληρίδιο αιμάτωμα, θλάση εγκεφάλου και πνευμόνων και κάταγμα οστού κεφαλής.

Ο ανήλικος, γύρω στα μεσάνυχτα, είχε καλέσει ταξί για να τον μεταφέρει στο σπίτι του. Καθ όδον ζήτησε να κατέβει σε περίπτερο, εκεί έχασε τις αισθήσεις του, φαίνεται να υπέστη κρίση και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο.

Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, έγιναν στον νεαρό αιματολογικές εξετάσεις που έδειξαν χρήση κοκαΐνης, κάνναβης και άλλων ουσιών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE