Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρόεδρο ΕΣ - Συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρόεδρο ΕΣ - Συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κο Αντόνιο Κόστα.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, η επικοινωνία, η οποία ήταν πρωτοβουλία του Προέδρου Κόστα, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και στις προσπάθειες που καταβάλλονται προς επανέναρξη των διαπραγματεύσεων ενόψει της επικείμενης διευρυμένης συνάντησης υπό την αιγίδα του ΓΓ ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.