Δηλώθηκε στην Κύπρο ως ελλείπον πρόσωπο το 2013 και τον εντόπισαν σε άλλη χώρα το 2025

Δηλώθηκε στην Κύπρο ως ελλείπον πρόσωπο το 2013 και τον εντόπισαν σε άλλη χώρα το 2025

Σε άλλη χώρα της Ευρώπης εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 27 ετών, υπήκοος τρίτης χώρας, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο και τον Οκτώβριο, 2013, είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Στις 19 Οκτωβρίου, 2013 συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι, ο 15χρονος τότε άντρας, απουσίαζε από τις 18 Οκτωβρίου, 2013, από τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων όπου διέμενε. Η Αστυνομία την ίδια μέρα, 19 Οκτωβρίου, 2013, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονταν για εντοπισμό του, στις 23 Φεβρουαρίου, 2025, λήφθηκε πληροφορία από τις Αρχές άλλης ευρωπαϊκής χώρας, που ανέφερε ότι, ο 27χρονος έχει εντοπιστεί στην εν λόγω χώρα και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE