Περικοπές νερού από τον Μάιο στην Πάφο - Ποια περιοχή αφορά

Περικοπές νερού από τον Μάιο στην Πάφο - Ποια περιοχή αφορά

Περικοπές στην ύδρευση προγραμματίζονται από τον Μάιο στην επαρχία Πάφου, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών αποθεμάτων σε νερό, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον alpha, στην εκπομπή «alpha Καλημέρα», ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος.

«Οι περικοπές θα αφορούν την περιοχή της Πέγειας. Σε συνάντηση που είχε χθες ο Δήμος Ακάμα με το Τμήμα Υδάτων, αναφέρθηκε ότι στόχος είναι να εντοπιστούν πηγές και διατρήσεις για διασφάλιση της καταλληλότητας του νερού και ένταξής του στο δίκτυο ύδρευσης, ώστε να περιοριστούν οι περικοπές», είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άρχισαν από την αρχή της εβδομάδας οι εργασίες απομάκρυνσης της λάσπης από το φράγμα του Μαυροκόλυμπου.

 

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE