Έντεκα τραγούδια για τα Τέμπη: Στίχοι που ραγίζουν καρδιές, μελωδίες που φωνάζουν δικαίωση - Δείτε video
28.02.2025 - 10:42
Ανατριχιαστικοί στίχοι, μελωδίες που προκαλούν δέος και τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από τον θρήνο, τον πόνο και την οργή για τις 57 αδικοχαμένες ψυχές της τραγωδίας στα Τέμπη.
Καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από το τραγικό γεγονός και δημιούργησαν μουσικά έργα που δεν λειτουργούν μόνο ως φόρος τιμής στα θύματα, εκ των οποίων οι περισσότεροι νέα παιδιά, αλλά και ως κραυγή κοινωνικής διαμαρτυρίας.
Σημειώνεται ότι σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία της χώρας μας, το δυστύχημα στα Τέμπη.
«Θ’ αργήσω απόψε» – Κοινοί Θνητοί
«Κλαίω γιατί δεν έζησα» – Πάνος Κατσιμίχας & Γιάννης Νικολάου
Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.