Χειροπέδες σε 18χρονο - Τον «τσάκωσαν» με κροτίδες δόκιμοι αστυνομικοί

Χειροπέδες σε 18χρονο - Τον «τσάκωσαν» με κροτίδες δόκιμοι αστυνομικοί

Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών. Η σύλληψη του 18χρονου, διενεργήθηκε από δύο δόκιμους αστυφύλακες, που βρίσκονταν εκτός καθήκοντος.

Γύρω στις 3μ.μ.χθες, οι δύο σπουδαστές της Αστυνομικής Ακαδημίας, που βρίσκονταν εν στολή, εκτός υπηρεσίας, ανέκοψαν στη Λευκωσία, μοτοσικλέτα, που δεν έφερε αριθμούς εγγραφής και ο οδηγός της δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν 18χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Στην κατοχή του, εντοπίστηκαν μετά από σχετική έρευνα τρεις συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 20 εργοστασιακές κροτίδες. Ως αποτέλεσμα ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε γραπτώς, ενώ διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Ακολούθως ο 18χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE