Καθαρά Δευτέρα: «Αβέρτα» κρατήσεις σε ψαροταβέρνες - Που κυμαίνονται οι τιμές

Καθαρά Δευτέρα: «Αβέρτα» κρατήσεις σε ψαροταβέρνες - Που κυμαίνονται οι τιμές

Ιδανική ευκαιρία για μια απόδραση στη φύση και ένα γεύμα γεμάτο παραδοσιακές σαρακοστιανές γεύσεις αποτελεί η Καθαρά Δευτέρα.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να περάσουν την ημέρα τους σε ψαροταβέρνες, ούτως ώστε να «γλιτώσουν» την χασούρα αλλά και να απολαύσουν σαρακοστιανές γεύσεις από την άνεση ενός εστιατορίου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει κρατήσεις σε αρκετές ταβέρνες.

«Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, είναι μια μέρα που επιχειρούν οι ψαροταβέρνες να την εκμεταλλευθούν εις το επαρκών», επεσήμανε.

Ερωτηθείς αν οι πολίτες προτιμούν τα εστιατόρια ή την φύση για να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι τόσο τα εστιατόρια όσο και η εξόρμηση στην φύση θα λάβουν το ενδιαφέρον που τους αναλογεί.

«Υπάρχουν και οι παραδοσιακοί των χωραφιών, για τους οποίους η ημέρα θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες, υπάρχει η επιλογή να μείνει κάποιος από σπίτι ή μπορεί κάποιος να καταλήξει σε ψαροταβέρνα», πρόσθεσε.

Που κυμαίνονται οι τιμές

Αναφορικά με τις τιμές, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι οι τιμές ποικίλουν, με τις επιλογές εστιατορίων να είναι αρκετές και να καλύπτουν όλα τα γούστα.

«Τα θαλασσινά είναι ένα είδος που είναι είναι πιο ακριβό από το κρέας, ο κόσμος το γνωρίζει είναι προετοιμασμένος και θα πάει εκεί που μπορεί να πληρώσει», σημείωσε.

Ενδεικτικά, η τιμή μπορεί να κυμαίνεται από τα 20 ευρώ το άτομο ενώ μπορεί να φτάσει και 40 ευρώ.

«Το σημαντικό ο κόσμος να γιορτάζει αυτή την ημέρα με σύνεση και με ασφάλεια», είπε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE