ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.

Με μήνυμα στη πλατφόρμα «Χ» το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει, η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού. Προσθέτοντας, επαναλαμβάνουμε τη σταθερή υποστήριξή μας για επίλυση του πολέμου σύμφωνα με το διεθνές σύστημα που βασίζεται σε κανόνες, με στόχο τη διασφάλιση δίκαιης και διαρκούς ειρήνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE