Video: Δημοσιογράφος ανέβηκε σε σκάλα για να πάρει συνέντευξη από τον ύψους 2,20μ. Μπολ Μπολ των Σανς

Video: Δημοσιογράφος ανέβηκε σε σκάλα για να πάρει συνέντευξη από τον ύψους 2,20μ. Μπολ Μπολ των Σανς

Μια δύσκολη αποστολή κλήθηκε να εκπληρώσει μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς η δημοσιογράφος των «ήλιων», Αμάντα Πφλούγκαρντ.

Ο λόγος; Έπρεπε να πάρει συνέντευξη από τον ύψους 2,20 μέτρα σέντερ των Σανς, Μπολ Μπολ, ο οποίος είχε πετύχει 25 πόντους στη νίκη της ομάδας του.

Η δημοσιογράφος, όμως, βρήκε τη λύση, καθώς ανέβηκε σε μια σκάλα προκειμένου να μην φανεί η τεράστια διαφορά ύψους από τον γιο του Σουδανού Μανούτε Μπολ, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ και έβλεπε τον κόσμο από τα 2,29 μέτρα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Στους 332 οι νεκροί - Φόβοι για νέες κατολισθήσεις

Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Στους 332 οι νεκροί - Φόβοι για νέες κατολισθήσεις

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν το Νεπάλ και τη γειτονική Κίνα, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι θα υπάρξουν νέα επικίνδυνα φαινόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE