Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Μέλη του ΔΣ του English School, μέσω του δικηγόρου τους, προέβησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία για παράνομες ηχογραφήσεις και απειλές.

Το δικηγορικό γραφείο KATSIS LLC έστειλε ανακοίνωση την Κυριακή στα ΜΜΕ, με οδηγίες των πελατών του Ιωάννας Δημητρίου, Αντώνη Κυρμίζη, Σένερ Χασάν, Αναστάσιου Κιτέου και Νικόλ Κουλουρούδια.

Αναφέρεται ότι έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία «για σοβαρά ποινικά αδικήματα που αφορούν στην παράνομη ηχογράφηση συνομιλιών και διασπορά αυτών μέσω τρολ λογαριασμών καθώς και γραπτό απειλητικό μήνυμα μέσω viber group».

Προστίθεται ότι στόχος είναι «ο εκφοβισμός και εξαναγκασμός σε παραίτηση μελών του ΔΣ».

«Τροχοδρομείται και άμεση καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού και στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αναμένονται και άλλες καταγγελίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE