Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Μέλη του ΔΣ του English School, μέσω του δικηγόρου τους, προέβησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία για παράνομες ηχογραφήσεις και απειλές.

Το δικηγορικό γραφείο KATSIS LLC έστειλε ανακοίνωση την Κυριακή στα ΜΜΕ, με οδηγίες των πελατών του Ιωάννας Δημητρίου, Αντώνη Κυρμίζη, Σένερ Χασάν, Αναστάσιου Κιτέου και Νικόλ Κουλουρούδια.

Αναφέρεται ότι έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία «για σοβαρά ποινικά αδικήματα που αφορούν στην παράνομη ηχογράφηση συνομιλιών και διασπορά αυτών μέσω τρολ λογαριασμών καθώς και γραπτό απειλητικό μήνυμα μέσω viber group».

Προστίθεται ότι στόχος είναι «ο εκφοβισμός και εξαναγκασμός σε παραίτηση μελών του ΔΣ».

«Τροχοδρομείται και άμεση καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού και στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αναμένονται και άλλες καταγγελίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.