Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε σειρά μέτρων ως ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τη μνήμη της εκλιπούσας. Συγκεκριμένα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, ενώ οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες.
Ακόμη, τα έξοδα της κηδείας θα καλυφθούν από τον Δήμο Αραδίππου, δείχνοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξη προς την οικογένεια. Τα γραφεία του Δήμου θα κλείσουν την Τρίτη 4 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι και το προσωπικό να μπορέσουν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Η κηδεία της Γεωργίας Λιπέρη Χατζησάββα θα γίνει την Τρίτη 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στο ναό από τις 14:00 έως τις 14:45.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια ανέφερε
ότι αντί στεφάνων, θα προτιμούσε εισφορές προς το Πνευματικό Κέντρο Αγίου Φανουρίου Αραδίππου και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.Η απώλεια της Γεωργίας Λιπέρη Χατζησάββα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην καρδιά όσων την γνώρισαν και την αγάπησαν.