Ταξιδεύει για Βερολίνο ο Κουμής: Συμμετοχή της Κύπρου στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITB

Ταξιδεύει για Βερολίνο ο Κουμής: Συμμετοχή της Κύπρου στη μεγάλη τουριστική έκθεση  ITB

Σημαντικές επαφές στο Βερολίνο προγραμματίζει να πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής, ο οποίος ηγείται της Κυπριακής αποστολής, στα πλαίσια της συμμετοχής της χώρας μας στην μεγάλη τουριστική έκθεση ITB.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμής έχει προγραμματισμένο μεγάλο αριθμό συναντήσεων με ηγετικά στελέχη τουριστικών οργανισμών και αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν τουριστικά προγράμματα και δρομολόγια από τη Γερμανία προς τη χώρα μας, ενώ επαφές θα γίνουν και με άλλους σημαντικούς εταίρους που εδρεύουν και εκτελούν προγράμματα και από άλλες σημαντικές αγορές.

Κατά το ταξίδι του στη Γερμανία, ο κ. Υφυπουργός έχει επίσης προγραμματισμένη συνάντηση με τον νεοδιορισθέντα Υπουργό Τουρισμού της Μάλτας κ. Ian Borg.

Παράλληλα, ο κ. Υφυπουργός θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του εξωτερικού.

Σημειώνεται ότι η Γερμανική αγορά αποτελεί αγορά ψηλής προτεραιότητας για το Υφυπουργείο Τουρισμού. Οι αφίξεις από τη συγκεκριμένη αγορά κατά το 2024 έφτασαν τις 228 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση 8,1% σε σύγκριση με το 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE