Ανατροπή οχήματος στη Λεμεσό: Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Ανατροπή οχήματος στη Λεμεσό: Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Κλειστή είναι γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, παρά την έξοδο προς Ύψωνα και Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, λόγω ανατροπής οχήματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και διενέργεια εξετάσεων. Η οδηγός του αυτοκινήτου παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE