Λευκωσία – Τσάκωσε ανώμαλο η EUROPOL για παιδική πορνογραφία

Λευκωσία – Τσάκωσε ανώμαλο η EUROPOL για παιδική πορνογραφία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η αστυνομία. «Έπεσε» σήμα από την Europol και συνελήφθη 32χρονος, κάτοικος Λευκωσίας

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση υπόθεση παράνομης κατοχής, παραγωγής, διάθεσης και διανομής παιδικής πορνογραφίας, εναντίον 32χρονου, κατοίκου Λευκωσίας, διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι έρευνες για την υπόθεση άρχισαν μετά από σχετική πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, από την EUROPOL.Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εγέρθηκε εύλογη υποψία εναντίον του 32χρονου και αφού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας, διενεργήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα κινητό τηλέφωνο, ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο φωτογραφικές μηχανές και δέκα ηλεκτρονικές κάρτες μνήμης. Τα πιο πάνω τεκμήρια, στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE