Λευκωσία – Τσάκωσε ανώμαλο η EUROPOL για παιδική πορνογραφία

Λευκωσία – Τσάκωσε ανώμαλο η EUROPOL για παιδική πορνογραφία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η αστυνομία. «Έπεσε» σήμα από την Europol και συνελήφθη 32χρονος, κάτοικος Λευκωσίας

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση υπόθεση παράνομης κατοχής, παραγωγής, διάθεσης και διανομής παιδικής πορνογραφίας, εναντίον 32χρονου, κατοίκου Λευκωσίας, διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι έρευνες για την υπόθεση άρχισαν μετά από σχετική πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, από την EUROPOL.Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εγέρθηκε εύλογη υποψία εναντίον του 32χρονου και αφού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας, διενεργήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα κινητό τηλέφωνο, ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο φωτογραφικές μηχανές και δέκα ηλεκτρονικές κάρτες μνήμης. Τα πιο πάνω τεκμήρια, στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!