Έφτασε στην Κύπρο αργά το βράδυ το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Φωτογραφία

Έφτασε στην Κύπρο αργά το βράδυ το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Φωτογραφία

Στο αεροδρόμιο Λάρνακα έφτασε στην αργά το βράδυ το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας.

Ο Βασιλιάς Βίλεμ-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα θα πραγματοποιήσουν κρατική επίσκεψη στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025. Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών Bruins θα συνοδεύσει το Βασιλικό Ζευγάρι.

Η κρατική επίσκεψη αποτελεί επιβεβαίωση της καλής διμερούς σχέσης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη συνεργασία στους τομείς της ασφάλειας, της επιστήμης, του πολιτισμού και της αειφορίας.

Η Ολλανδία και η Κύπρος συνδέονται στενά εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περισσότερα από 20 χρόνια. Η γεωγραφική θέση του νησιού της Κύπρου καθιστά τη χώρα στρατηγική γέφυρα μεταξύ της ΕΕ και της Μέσης Ανατολής. Η Κύπρος έχει επανειλημμένα αποδειχθεί σημαντικός εταίρος στις εκκενώσεις Ολλανδών πολιτών. Η συνεργασία μεταξύ Ολλανδίας και Κύπρου συμβάλλει σε μια ασφαλή, σταθερή και βιώσιμη Ευρώπη.

Δείτε φωτογραφία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.