«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Διάσωση δυο προσώπων στο Κάβο Γκρέκο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Διάσωση δυο προσώπων στο Κάβο Γκρέκο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 36 περιστατικά, 21 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις περιοχές 15:56 ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση ζωής μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Κόννου, περιοχή Κάβο Γκρέκο.

Έγινε διάσωση ζωής δυο ατόμων τα οποία βρίσκονταν στα βράχια με την χρήση διασωστικής εξάρτησης. Τα δυο άτομα παραδόθηκαν στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Επίσης στην διάσωση ανταποκρίθηκε και υποστήριξε τη διάσωσηκαι η Ε.Μ.Α.Κ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιπρόσθετα ενημέρωση για το συμβάν ειπχε καιτο Κ.Σ.Ε.Δ. για ανάλογη ανταπόκριση της Λιμενικής Αστυνομία σε περίπτωση ανάγκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE