Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου προς «διευκόλυνση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των Τεμπών»

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου προς «διευκόλυνση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των Τεμπών»

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, επικαλούμενος λόγους πολιτικής ευθιξίας για την υπόθεση των Τεμπών. Σε βάρος του κ.Παπαγεωργίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος. Ο χρόνος υποβολής της παραίτησης δεν είναι άσχετος με την αποχώρηση του Χρήστου Τριαντόπουλου από την κυβέρνηση.

Ο κ.Παπαγεωργίου, απηύθυνε την επιστολή παραίτησής του στον πρωθυπουργό και αναφέρει:

«Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών.

Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξω ότι καμία ευθύνη δεν είχα ως προς τις τυχόν επιχειρησιακές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το πεδίο του δυστυχήματος».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE