Ελλάδα: Παραιτήθηκε και ο Τριαντόπουλος από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ελλάδα: Παραιτήθηκε και ο Τριαντόπουλος από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, έκανε γνωστή σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής, ο κ. Τριαντόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «για εμένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός. Υποβάλω σήμερα την παραίτηση μου από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE