Ελλάδα: Παραιτήθηκε και ο Τριαντόπουλος από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ελλάδα: Παραιτήθηκε και ο Τριαντόπουλος από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, έκανε γνωστή σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής, ο κ. Τριαντόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «για εμένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός. Υποβάλω σήμερα την παραίτηση μου από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή  - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Σαφή έκφραση σεξισμού και έλλειψης σεβασμού χαρακτήρισε η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων τα σχόλια βουλευτή που διατυπώθηκαν δημόσια, τονίζοντας ότι ο πολιτικός λόγος δεν μπορεί να αναπαράγει στερεότυπα και προκαταλήψεις στη βάση του φύλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE