Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ - Συμμετέχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ - Συμμετέχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει απόψε στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, 6 Μαρτίου.

Οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ θα συζητήσουν κατά τη μεσημβρινή Σύνοδο τους, τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την επικρατούσα κατάσταση στη χώρα, με τη διαδικτυακή συμμετοχή του Προέδρου της Ουκρανίας κ. Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της άμυνας της ΕΕ και της ανάγκης για περισσότερη στρατηγική αυτονομία της Ένωσης.

Πριν από τη Σύνοδο των «27», αύριο το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στις Βρυξέλλες η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE