Ανέβηκε ο Τούρκος αθλητής στο βάθρο και του ‘ρθαν από την εξωτερική δυο Κυπριόπουλα – VIDEO

Ανέβηκε ο Τούρκος αθλητής στο βάθρο και του ‘ρθαν από την εξωτερική δυο Κυπριόπουλα – VIDEO

Τούρκος αθλητής ανέβηκε στο βάθρο των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Μοντέρνου Διάθλου / Τριάθλου στην Τουρκία, αλλά…

Την παράσταση έκλεψαν δυο Κύπριοι αθλητές. Ο λόγος για τους Νικόλα Ιωαννίδη και Σταύρο Σάββα, οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση, αντίστοιχα, στην Κατηγορία Νέων Β (15-16 ετών).

Οι δυο αθλητές ανέβηκαν στα πιο ψηλά σκαλοπάτια με περηφάνια κρατώντας τη σημαία της Κύπρου και το χάρηκαν δεόντως, παρά το «τεχνικό λάθος» των Τούρκων διοργανωτών (οι αγώνες έγιναν στο Κουσάντασι) κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

ΜακΦαν

Δείτε το απολαυστικό video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE