Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου – Ρούμπιο, στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου – Ρούμπιο, στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογο του Μάρκο  Ρούμπιο είχε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

 Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο Υπουργός εξωτερικών επικεντρώθηκε στις διμερείς σχέσεις, που έχουν εξελιχθεί σε στρατηγική εταιρική σχέση.

Την ίδια ώρα αναφέρθηκαν στην ισχυρή δέσμευση για συμβολή στην αντιμετώπιση προκλήσεων, στην επιδίωξη κοινών συμφερόντων και στην προώθηση ευκαιριών που στοχεύουν σε περισσότερη σταθερότητα, ευημερία και ασφάλεια στο περιφερειακό πλαίσιο και πέρα ​​από αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.