Ρεκόρ αφίξεων τον Φεβρουάριο - Θετικά σημάδια για το 2025 - Ποιες οι κύριες αγορές - Πίνακες

Ρεκόρ αφίξεων τον Φεβρουάριο - Θετικά σημάδια για το 2025 - Ποιες οι κύριες αγορές - Πίνακες

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης καταγράφουν οι αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου οι οποίες ξεπέρασαν για πρώτη φορά το φράγμα των 500 χιλιάδων επιβατών για τον μήνα Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, υποδέχτηκαν 535.423 επιβάτες κατά τη διάρκεια Φεβρουαρίου 2025, σημειώνοντας αύξηση 8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι αυτός με τη διαχρονικά χαμηλότερη επιβατική κίνηση.

Από την έναρξη του 2025, παρουσιάζεται επίσης η μεγαλύτερη διαχρονικά διακίνηση επιβατών με αύξηση της τάξης του 7,39% σε σύγκριση με το 2024.

Ο όγκος επιβατών στον αερολιμένα Λάρνακας, ακολουθώντας τις θετικές τάσεις του 2024, παρουσίασε αύξηση κατά 12,4%, ενώ στον αερολιμένα Πάφου καταγράφηκε μείωση -2,95% σε σύγκριση με το 2024.

Με κύριες αγορές αυτές της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Πολωνίας, του Ισραήλ και της Γερμανίας, η κίνηση αεροσκαφών αυξήθηκε κατά 4,85% σε σχέση με το 2024 και ανήλθε στις 4.713 πτήσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE