Ρεκόρ αφίξεων τον Φεβρουάριο - Θετικά σημάδια για το 2025 - Ποιες οι κύριες αγορές - Πίνακες

Ρεκόρ αφίξεων τον Φεβρουάριο - Θετικά σημάδια για το 2025 - Ποιες οι κύριες αγορές - Πίνακες

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης καταγράφουν οι αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου οι οποίες ξεπέρασαν για πρώτη φορά το φράγμα των 500 χιλιάδων επιβατών για τον μήνα Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, υποδέχτηκαν 535.423 επιβάτες κατά τη διάρκεια Φεβρουαρίου 2025, σημειώνοντας αύξηση 8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι αυτός με τη διαχρονικά χαμηλότερη επιβατική κίνηση.

Από την έναρξη του 2025, παρουσιάζεται επίσης η μεγαλύτερη διαχρονικά διακίνηση επιβατών με αύξηση της τάξης του 7,39% σε σύγκριση με το 2024.

Ο όγκος επιβατών στον αερολιμένα Λάρνακας, ακολουθώντας τις θετικές τάσεις του 2024, παρουσίασε αύξηση κατά 12,4%, ενώ στον αερολιμένα Πάφου καταγράφηκε μείωση -2,95% σε σύγκριση με το 2024.

Με κύριες αγορές αυτές της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Πολωνίας, του Ισραήλ και της Γερμανίας, η κίνηση αεροσκαφών αυξήθηκε κατά 4,85% σε σχέση με το 2024 και ανήλθε στις 4.713 πτήσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE