Ο Λευκός Οικός διαψεύδει το Reuters: Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τους Ουκρανούς πρόσφυγες - Είναι fake news

Ο Λευκός Οικός διαψεύδει το Reuters: Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τους Ουκρανούς πρόσφυγες - Είναι fake news

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ανακαλέσει το προσωρινό νομικό καθεστώς περίπου 240.000 Ουκρανών που κατέφυγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του πολέμου.

Το σχετικό ρεπορτάζ του Reuters ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον προγραμματίζει να αφαιρέσει το νομικό καθεστώς περισσότερων από 1,8 εκατομμυρίων μεταναστών από διάφορες χώρες, οι οποίοι εισήλθαν στις ΗΠΑ μέσω ανθρωπιστικών προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζο Μπάιντεν.

«Πρόκειται για άλλη μία ψευδή είδηση από το Reuters, βασισμένη σε ανώνυμες πηγές που δεν έχουν καμία ιδέα για το τι μιλούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE