«Τυλίχθηκε» στις φλόγες όχημα στη Λάρνακα – Εκτεταμένες οι ζημιές

«Τυλίχθηκε» στις φλόγες όχημα στη Λάρνακα – Εκτεταμένες οι ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 25 περιστατικά,13 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 01:47 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην Λάρνακα.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές κυρίως στον χώρο της μηχανής ενώ  αποπ την πυρκαγιά επηρεάστηκε στο πίσω μέρος και παρακείμενο μικρό εμπορικό όχημα.

Τα αιτία της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE