Κεντρικές Φυλακές: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τη μεταφορά του ψυγείου με τα 14 κινητά - Διερευνάται εμπλοκή κατάδικων

Κεντρικές Φυλακές: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τη μεταφορά του ψυγείου με τα 14 κινητά - Διερευνάται εμπλοκή κατάδικων

Στο πλαίσιο ερευνών που διεξήχθησαν χθες στις Κεντρικές Φυλακές, εντοπίστηκε σε αποθήκη όπου φυλάσσονται είδη που προορίζονται για κατάδικους, ένα ψυγείο εντός του οποίου βρέθηκαν 14 κινητά τηλέφωνα και 12 καλώδια.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, οι οποίοι φαίνεται να συνέδραμαν στη μεταφορά του ψυγείου εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 63, 51 και 47 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παράλληλα, διερευνάται η ενδεχόμενη εμπλοκή στην υπόθεση και κατάδικων των Κεντρικών Φυλακών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE