Παραδίδεται αρχές επόμενης εβδομάδας το Πόρισμα Ποινικών Ανακριτών για Θανάση

Παραδίδεται αρχές επόμενης εβδομάδας το Πόρισμα Ποινικών Ανακριτών για Θανάση

Το πόρισμα των Ποινικών Ανακριτών, Λάμπρου Παππά και Θανάση Αθανασίου, για την υπόθεση Θανάση Νικολάου, θα παραδοθεί, κατόπιν διευθετήσεως, στον εντολέα τους αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΤΟ ΚΥΠΕ, επικοινώνησε το πρωί της Παρασκευής με τους Ποινικούς Ανακριτές, οι οποίοι ανέφεραν ότι «σήμερα εκπνέει η προθεσμία για ολοκλήρωση της ποινικής διερεύνησης και το πόρισμα θα παραδοθεί, κατόπιν διευθετήσεως, στον εντολέα μας αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα του πορίσματος, οι Ποινικές Ανακριτές ανέφεραν ότι δεν ενδείκνυται προτού αυτό παραδοθεί στον εντολέα τους να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις αναφορικά με το αποτέλεσμα και την ουσία του πορίσματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό: